Tygpåsar med tryck är en perfekt reklamprodukt att dela ut på tillställningar såsom mässor. Tygpåsar och tygkassar med tryck på sprider ert budskap, och det är också en praktisk produkt som mottagaren kan ha god nytta av. I de situationer där man delar ut material såsom kataloger och varuprover, kan man lika gärna stoppa dem i en fin tygkasse som ger längre tidsexponering för ert varumärke.

Perfekt till mässor

På mässor så gäller det att visa upp företaget och stärka varumärket och det är vanligt att företag har olika reklamprodukter som de kan dela ut. Tygpåsen är bra att ta med sig och dela ut på mässor. Det är en perfekt produkt att ha varumärkets tryck på, exempelvis en logga eller en bild med text. Tack vare att det är en stor och jämn yta som lätt tar upp färg är det tacksamt att göra textiltryck på bomullspåsarna. Det går att göra själv med enkla medel, men det lättaste är att ta hjälp av ett företag som säljer textilkassar med tryck.

Tygpåse till goodiebags

På mässor och andra events brukar det ofta delas ut goodiebags. Det kan vara presenter till speciella kunder med varuprover som företaget gärna vill ska bli använda av viktiga personer. Det kan också röra sig om varukataloger och små varuprover och tidningar. Istället för att stoppa presenterna och tidningarna i en papperskasse är det perfekt att stoppa dem i en tygpåse med tryck. Till skillnad från en vanlig papperskasse kan tygpåsen användas många gånger och då syns ert varumärke under en lång tid framöver. Eftersom det är en produkt som många personer tycker om att använda varje dag så kommer mottagarna att sprida varumärket kontinuerligt. En textilkasse signalerar också att ni bryr er om hållbar utveckling och miljö. Att använda tygpåsar till goodiebags och varuprover är ett smart sätt att sprida ert varumärke.