En tygpåse med tryck är en av de bästa reklamprodukterna och den får väldigt stor exponering. Tygpåsar är något som många använder tillvardags och gärna tar med i väskan för att kunna använda under dagen. Att dela ut tygpåsar med tryck är ett enkelt sätt att göra reklam på och de flesta tycker det är väldigt trevligt att få en gratis tygkasse att ha sina matvaror i.

Tygpåsar syns på stan

När människor handlar saker så stoppar de ner sina varor i kassen, vilket gör att det blir en stor exponering av reklam både till och från affären och på de ställen där personer rör sig i sitt vardagliga liv. Tygkassen syns på håll och trycket med varumärket blir igenkänt på stan och även på nära håll där människor samlas, såsom i tunnelbanan. Med hjälp av olika design och färger så kan man få tygkassarna att sticka ut i mängden. En snygg tygpåse kan komma att användas varje dag, om det blir mottagarens favorit. Då får man väldigt mycket reklamexponering för den kostnad som den har inneburit.

En perfekt reklampelare

Att låta personer vara reklampelare för ert märke är perfekt, eftersom människor rör sig i samhället med ert varumärke så att andra kan se det. De rör sig utanför de kretsar du själv rör dig i. Till exempel kanske mottagaren reser till en annan stad och ger ert varumärke exponering även i den staden. De kanske till och med reser utomlands så att varumärket får exponering även där. Lämna ut tygkassarna till de kunder som ni vill ska representera ert varumärke. De flesta människor uppskattar att få en gratis gåva, särskilt en sådan som de kan få god användning av. Tygkassar och tygpåsar kan man inte ha för många av, och det är en förbrukningsvara som behöver bytas ut med jämna mellanrum. Det är få personer som inte kan tänka sig att ta emot och använda en snygg tygkasse med tryck.