Tygkassar är praktiskt när man ska transportera böcker, papper, skolmaterial och annat pappersmaterial till och från jobbet eller skolan. Tygkassar med tryck är ett bra sätt att få ut företagets budskap på ett enkelt och uppskattat sätt. Dela ut dem som en gratisprodukt eller erbjud dem till ett fördelaktigt pris som ett alternativ till plastpåsar. Tygkassar är också perfekta att dela ut på olika mässor.

Istället för plastpåsar i bokhandeln

Att kunna erbjuda en tygkasse istället för plastpåsar eller papperskassar i bokhandeln är perfekt för att marknadsföra företaget. En tygkasse håller länge och kan användas i flera år. På så vis får företagsloggan och namnet en stor spridning och exponering hos en stor mängd människor. Tygkassar är också perfekta att bära böcker i tack vare den särskilda formen. Tygpåsarna kan läggas framme vid kassan i bokaffären så att kunderna kan köpa påsarna när behovet uppstår. Kanske tygpåsarna har något vackert eller tänkvärt budskap eller en snygg design som kunderna kan titta på medan de väntar på sin tur i kön. Att erbjuda tygpåsar till kunderna är fördelaktigt både för företaget som får ut sitt varumärke i samhället, och för kunderna som gärna vill ha en hållbar och snygg produkt att bära sina böcker i.

Sprid ert varumärke hos vår framtid!

Studenter använder gärna tygkassar för att ha något att lägga böcker och studiematerial i när de åker till och från universitetet eller skolan. Anledningen till att tygpåsar är så populära är att böcker lätt kan bli skadade om de ligger i en trång ryggsäck eller väska. Genom att förse studenter med tygkassar med tryck så får ert varumärke spridning hos unga personer som kommer att ha god användning för dessa produkter. Eftersom unga personer ofta färdas med kollektivtrafik så får ert varumärke exponering på publika platser där människor sitter och väntar. På så vis blir det en lång exponeringstid på tygkassarna och ert budskap kan ses av många, och särskilt av den viktiga kommande generationen.