Tygpåsar är en bra reklamprodukt som har ett stort användningsområde. Man kan bära med sig en tygkasse i väskan så att man har tillgång till en påse när behovet av att bära något uppstår, exempelvis i mataffären eller till och från skolan eller jobbet. Många personer använder hellre en tygkasse än en otymplig ryggsäck, och en riktigt snygg tygkasse kan bli mångas favorit.

Tygpåse istället för ryggsäck

Tygpåsen är ett perfekt alternativ för dem som inte tycker om att använda ryggsäckar. De är mycket bra att använda i trånga miljöer såsom på tunnelbana och på bussar, eftersom de är så smidiga att bära. Man kan antingen bära tygpåsen på axeln och då är det bra att ha en tygkasse med långa handtag. En leverantör som heter tsreklam har tygpåsar och tygkassar med tryck i flera olika varianter. Om man föredrar att bära tygkassen i handen är det smidigt med en tygkasse med lite kortare handtag. Det finns också varianter med dragsko-remmar vilket gör att man kan bära påsen antingen på axeln eller på ryggen. En sådan variant är också strömlinjeformad och mycket smidig att ha med sig i trånga miljöer. När man inte behöver kassen längre är den lätt att stuva undan i en annan väska eller påse.

Snygga tygpåsar kan bli en favorit

En tygpåse med riktigt snyggt tryck kan bli en favorit hos många personer som kanske till och med kommer använda den istället för handväska eller ryggsäck. En snygg design på tygpåsen ökar chansen att den kommer bli använd riktigt mycket och därmed kommer er företagslogga eller budskap få mycket exponering. Tygpåsar är perfekta gåvor att ge ut exempelvis på mässor och events. Alla gillar sånt som är gratis och om tygpåsen dessutom är snygg så kan det bli en riktig favorit som förgyller vardagen och får kunderna att komma ihåg just ert företag. En tygpåse är även ett bra sätt att exponera varumärket för en större grupp i samhället.