Tygpåsar med reklamtryck finns i olika material och utföranden. Tygpåsar är en perfekt reklamprodukt som visar upp företagets varumärke på ett smidigt sätt. Det finns många olika typer av tygpåsar. Det finns tygpåsar i bomull, syntetiska material och i miljöcertifierad bomull som är ett bra val för er som har en miljöprofil på företaget.

Tygpåsar i miljöcertifierad bomull

Konsumenter prioriterar allt mer miljön i sitt shoppande. Att ge ut tygpåsar i miljöcertifierad bomull är därför ett bra alternativ om ni vill hålla en bra miljöprofil på ert företag och även attrahera en miljömedveten målgrupp. Tygpåsar i miljöcertifierad bomull har en bättre inverkan på miljön än konventionella tygpåsar eftersom det finns särskilda regler kring odlingen av bomullen som måste uppfyllas. Odling av bomull är väldigt resurskrävande och det används ofta mycket gifter i odlingen, så att välja miljöcertifierade påsar bidrar till ett bättre samhälle. Att ge ut denna typ av tygpåsar signalerar att ni bryr er om miljön vilket tilltalar de kunder som tycker att detta är viktigt. Vanligtvis brukar det finnas en diskret märkning på utsidan eller insidan av påsen som talar om att den har tagits fram på ett miljövänligt sätt.

För företag med miljöprofil

Att ha en miljöprofil på företaget är idag viktigt för att konkurrera på marknaden när allt fler konsumenter efterfrågar miljövänliga produkter. Miljöcertifierade tygkassar är perfekt för företag som jobbar enligt en miljöprofil och vill ha en reklamprodukt att kunna lämna ut till kunder. Miljöcertifierade tygpåsar med tryck är ett bra sätt att få ut sitt varumärke och samtidigt visa att man tar ansvar för miljön. Tack vare att tygkassar och tygpåsar är en produkt som uppskattas och används av många personer så får varumärket en bra spridning. Att kunderna kan associera varumärket med en miljöcertifierad produkt ger ytterligare god marknadsföring för ert företag. På så vis kan reklamprodukterna vara i linje med företagets värderingar.