Tygpåsar finns i en mängd olika varianter för att uppfylla olika behov och ge uttryck för stil och smak. För det företag som planerar att göra reklam med hjälp av tygpåsar som man delar ut till kunder och besökare, finns det många alternativ att välja bland. Välj en variant som passar just ert varumärke bäst!

Små polyesterpåsar

När man vill dela ut små saker såsom broschyrer eller små reklamprodukter är det perfekt att ha små polyesterpåsar att lägga produkterna i. En liten påse är enkel att hitta i och den ser mer välfylld ut när den innehåller små produkter. På en liten polyesterpåse kan man få plats med ett mindre tryck såsom en logga och när den tjänat sitt syfte som goodiebag kanske mottagaren kommer att använda den för att ha småprylar som nycklar, plånbok eller små pinaler i.

Bärkassar för matvaror

Om man vill marknadsföra sig till en målgrupp som åker till stormarknader och handlar är det perfekt att dela ut stora bärkassar som är speciellt designade för att klara av att innehålla och transportera matvaror. De kan vara gjorda i lite tjockare bomull och har perfekt längd på handtagen för att kunna bära tunga saker i. Det är också vanligt att matkassar i tyg har en extra rymlig design med sidopaneler vilket gör att de liknar de traditionella papperskassarna. Det är en storlek som rymmer alla de vanligaste matvarorna.

En kasse till lunchlådan och matsäcken

När man behöver en liten kasse att transportera sin lunchlåda eller matsäck i är det perfekt att använda en modell som har en stadig botten så att matlådan inte tippar. Det finns också särskilda kylväskor i tyg som gör att maten håller sig fräsch längre. De brukar vara beklädda med ett reflekterande material inuti. När matsäcken har ätits upp är det enkelt att vika ihop tygkassen och stoppa den i väskan.