Tygpåsar är perfekta att kombinera med andra profilprodukter såsom reklampennor, reklamgodis eller vattenflaskor. Man kan lägga ner profilprodukterna i påsen så att det blir en liten goodiebag. Man kan också skicka med tygpåsar i leveranser och dela ut dem i lobbyn till företaget.

Skapa en goodiebag med en tygpåse

Tygpåsar är praktiska att använda när man behöver stoppa ner reklamprodukter som man vill lämna ut till kunder och besökare. Genom att lägga ner reklamprodukterna i en tygkasse drar man nytta av tygkassens funktion både som behållare och reklamprodukt. En fin tygpåse kan komma att användas flera gånger och tjänar därför sitt syfte som reklamprodukt. Kan man kombinera detta med ett behov som redan finns av att förvara saker, så är det väldigt bra. Tygkassar är något som de flesta personer har ett behov av eftersom det är en förbrukningsvara som behöver bytas ut med jämna mellanrum. En goodiebag som levereras i en tygkasse är därför lite extra lockande när man vill marknadsföra sina produkter till rätt personer.

Skicka med tygpåsar i leveransen

En tygpåse tar inte mycket plats och kan bli en uppskattad gåva att skicka med i leveranser exempelvis med post eller företagspaket. Istället för att lägga ner ett reklamblad som riskerar att slängas utan att läsas kan man lägga ner en tygpåse som med största sannolikhet kommer att bli använd flera gånger. Skicka med flera tygpåsar, så kommer mottagaren att dela ut dem till sina vänner och bekanta.

Tygpåsar i lobbyn

Häng upp tygpåsar i lobbyn så att folk kan ta med sig en när de kommer in i företagets entré. Det kommer garanterat att höja humöret hos gästerna att få en sådan gåva, särskilt om den har ett snyggt grafiskt tryck. Det är också en bra produkt att sälja till ett förmånligt pris exempelvis i receptioner. Stoppa ner det material som ni vill nå ut med i tygkassen, så får kunderna eller gästerna med sig broschyrer och annat matnyttigt på en gång.